Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Gå på jagt efter vandbesparelser med VIDEN OM VAND – et boost til den grønne forretning

Få to redskaber og skab forretningsmuligheder med fokus på vandbesparelser. Alle taler om vandspild, og som VVS-installatør kan du gøre noget ved det.

Vi har samlet to aktuelle redskaber:

... så kan du som VVS-installatør tage førertrøjen på med Lemvigh-Müllers VIDEN OM VAND-koncept og hjælpe med, at dine kunder spotter potentialet i vandbesparelser.

 

Spar din kunde for unødige udgifter og minimer ressourcespild

Hvert år ryger der cirka 16.000 liter rent vand lige ud i kloakken, når en typisk familie på tre venter på, at vandet i den varme hane får den rigtige temperatur. Det er dyrt, det er ressourcespild, og det er helt unødvendigt.

COMFORT PM er Grundfos’ cirkulationspumpe til recirkulation af varmt brugsvand, der sørger for øjeblikkeligt varmt vand i hanen. Det betyder, at husstanden både

  • sparer dyrebart vand
  • reducerer udgifterne til energiforbrug
  • sparer penge

Hjælp din kunde ved at synliggøre potentialet

Med den simple Grundfos vandberegner kan du let synliggøre potentialet for vandbesparelse, når du installerer en Grundfos COMFORT PM-cirkulationspumpe til brugsvand.

Du sikrer således brugsvandinstallationen varmt vand, samme sekund som hanen åbnes. Et simpelt tiltag med en stor effekt.

Beregn Vandspild Her

 

 

444 mio. kroner drypper ned i kloakken fra danske husholdninger

Viden om Vand - grundfos og grohe

Og selv om rapporten viser, at Danmark forbruger mindst vand i Norden, er der plads til forbedring. For andet år i træk lancerer GROHE initiativet ’Vandbarometeret’, en nordisk undersøgelse af vandforbruget.

Rapporten dokumenterer nemlig også, at 9 % af danske husholdninger har sanitetsprodukter, der drypper eller lækker.

Det betyder, at danske husholdninger spilder tæt på ni millioner kubikmeter vand om året til en værdi af 444 mio. danske kroner.

Penge, som kunne være sparet for din kunde, og som du kunne have gjort en god forretning ud af, bl.a. ved at sælge kunden vandbesparende armaturer.

>> Læs mere hele rapporten for Danmark her

 

Stærkt partnerskab - her er din rolle ...

Vi vil hos Lemvigh-Müller hjælpe med at identificere de vand- og drikkevandsudfordringer, der findes i de mange bygninger, som du som VVS-installatør dagligt besøger. Sammen med os og en række stærke producenter kan du overfor dine kunder sætte fokus på:

  • vandbesparelser
  • vandkvalitet
  • viden om relevante tiltag
  • konkrete løsninger til en sund og meningsfuld forretning

Vær derfor med til at sætte fokus på "viden om vand" og udnyt din rolle som en VVS-installatør, som informerer og hjælper med at finde de rigtige grønne løsninger. 

 

 

;