Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

VIDEN OM VAND – hjælper dig til unik viden

Din viden om vand er som aldrig før en vigtig kompetence, når du som VVS-installatør arbejder med vandinstallationer.

Med politisk fokus på drikkevandet, og de mange problemstillinger som samfundet i stigende grad får øjnene op for, har du med VIDEN OM VAND alletiders mulighed for at bidrage. Det åbner samtidig op for et nyt og spændende forretningsområde, som Lemvigh-Müller ønsker at hjælpe dig med.

Om VIDEN OM VAND-konceptet

Derfor tilbyder vi konceptet ’VIDEN OM VAND’, hvor du har adgang til en verden af viden inden for vandinstallationer. Vi har

  • samlet branchens førende producenter på området
  • stillet relevante løsninger til rådighed
  • slået dørene op for relevante kurser
  • produceret en masse marketingsmateriale du kan gøre brug af

 

Hjælp til meningsfuld forretning

Med VIDEN OM VAND-konceptet kan du gå til kunderne som en rigtig VAND-ekspert og gøre en meningsfuld forretning med udbedringer af vandinstallationer. Konceptet VIDEN OM VAND hjælper dig med den rigtige tilgang til de mange problemstillinger, så du kan hjælpe bygningsejerne med konkrete indsatser.

Vandkvalitet og vandressourcer er nu en del af FN´s verdensmål og dermed en samfundsinteresse, som afhænger af VVS-branchen. Sammen har vi nemlig de løsninger og den viden, der skal til for at forbedre vores allesammens drikkevand og minimere vandspildet.

VIDEN OM VAND side

Vi har som noget nyt oprettet en side på lemu.dk, hvor vi har samlet alle de artikler, der kan hjælpe dig som VVS-installatør med at skabe viden om vandinstallationer.

GÅ TIL VIDEN OM VAND-SIDEN

 

 

;