Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Brusevæg fra Unidrain får ny kant

Der er dømt ren newyorker-stil! GlassLine-serien fra den danske designvirksomhed, Unidrain, udvides nu med en brusevæg i minimalistisk sort ramme.

De fleste rejseaktiviteter er stadig sat på hold, men vi kan da lade tankerne flyve mod det pulserende liv i The Big Apple. Og med den nye brusevæg fra Unidrain bliver det lidt lettere at få en bid af den rå og industrielle newyorker-stil derhjemme.

 

Rå og enkel newyorker-stil i brusebadet

Med det seneste skud på stammen inviterer Unidrain storbystemningen inden for på badeværelset. Designvirksomheden har lanceret en tilføjelse til den eksklusive GlassLine-løsning, der omfatter både fald, afløb og brusevæg. Nu fås brusevæggen også med en enkel sort ramme i pulverlakeret metal og 10 mm kvalitetsglas – monteret uden synlige skruer eller beslag, så glasvæggen på elegant vis bliver en del af rummet.

Nyt design, samme GlassLine-fordele

Unidrain GlassLine

Væggen bruges med det eksisterende ShowerLine afløbsarmatur, og selvom brusevæggen har fået et nyt look med den sorte ramme, går funktion og finish hånd i hånd – som altid i GlassLine-serien. Den sorte ramme skjuler nemlig flisekanten i brusenichen, så badet får en superflot finish. Den transparente glasvæg er i høj kvalitet og har fået en omgang nanobehandling på indersiden, så vandet lettere glider af, og rengøringen bliver nemmere.

Et sikkert match for alle med hang til æstetik og funktionalitet

Fornemmelsen af storbyluksus bliver komplet, når den nye GlassLine brusevæg matches med andre sorte elementer. Væggen kan fx kombineres med den enkle og innovative tilbehørsserie Reframe Collection i sort, og med HighLine Colour afløbet kan den sorte farve gå igen i afløbets panel og ramme. Så kan man sende sindet på langfart og nyde badet i eksklusive rammer!

Nyt i GlassLine-serien

  • Brusevæg i rå og enkel newyorker-stil
  • Tre standardstørrelser (800/900/100 mm)
  • Cleantec-nanobehandlet glas letter rengøringen
  • Kan højre- og venstrestilles
  • Monteres uden synlige skruer og beslag
  • Den sorte ramme skjuler flisekanten i brusenichen
  • Passer til flisetykkelser op til 15 mm for vægfliser og op til 20 mm for gulvfliser

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;