Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny og forbedret STAF-ventil til HVAC-anlæg

IMI Hydronic Engineering lancerer nu deres seneste innovation: den nye og forbedrede STAF-ventil. Denne ventils nyskabende design sætter nye standarder for kompakthed og håndterbarhed, samtidig med at den opretholder sin pålidelighed og præcision.

Høj sikkerhed og præcision

En af de mest markante opdateringer er det forbedrede håndhjulsdesign, der garanterer enestående sikkerhed og præcision ved indstillingen. Ydermere er ventilen nu mere kompakt i størrelserne DN65 og DN80. Leveres med spindelforlængere for at muliggøre en endnu mere fleksibel installation.

STAF-ventilen har altid været kendt for sin brugervenlige indstilling, enestående aflæselighed, nøjagtig måling, holdbarhed og alsidighed. Ventilen er desuden tilgængelig med forskellige tilslutningstyper, hvilket sikrer, at den passer til et bredt spektrum af applikationer.

Til alle behov

Uanset om du har brug for en ventilløsning i størrelser fra DN15 til DN400, vil der altid være en TA statisk balanceringsventil, der kan opfylde dine specifikke krav. Den nye STAF-ventil repræsenterer den ultimative løsning for enhver, der ønsker en pålidelig og præcis ventil, der er nem at installere og betjene.

Uanset om det drejer sig om varme- eller køleanlæg, kan den nye STAF-ventil tilpasses og integreres problemfrit, hvilket sikrer optimal ydeevne og energieffektivitet. Denne ventils imponerende evne til at sikre den korrekte vandmængde og trykfald i systemet resulterer i et velafbalanceret og optimalt fungerende HVAC-anlæg.

Brugervenlighed i højsædet

Ikke alene er den nye og forbedrede STAF-ventil teknisk imponerende, men den er også designet med brugervenlighed for øje. Som installatør vil du sætte pris på dens nemme håndtering og hurtige installationsproces, hvilket reducerer arbejdstiden.

Kort sagt, med introduktionen af den nye og forbedrede STAF-ventil har IMI Hydronic Engineering igen demonstreret deres evne til at drive innovationen i HVAC-branchen. Denne ventil sætter nye standarder for kompakthed, håndterbarhed, pålidelighed og præcision.

 

Se STAF-ventil fra IMI Hydronic Engineering her

 

;