Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Højsæson for bøder for dårligt arbejdslys

I årets mørkeste tid har Arbejdstilsynet fokus på arbejdsbelysningen på byggepladserne. Det kan koste bøder, hvis lyset ikke er i orden.

Ude på landets byggepladser skruer Arbejdstilsynet op for antallet af uanmeldte besøg for at kontrollere, om der er tilstrækkeligt lys til, at arbejdet kan udføres forsvarligt i årets mørkeste uger.

”Arbejdstilsynet er på mærkerne, når det handler om byggepladslys i den mørke tid, og det er der god grund til. Dårlig belysning øger risikoen for især faldulykker dramatisk,” siger Lars Korsager, salgschef hos Lemvigh-Müller.

Lettere at lave godt byggelys

Lars Korsager peger på, at LED-teknologi har gjort det både lettere og billigere at etablere god byggepladsbelysning, og det er under alle omstændigheder en tvivlsom ide at spare på byggepladsbelysningen, mener han.

”Bøder og påbud er selvfølgelig ærgerlige, men de er faktisk i småtingsafdelingen i forhold til de problemer, man også kan løbe ind i som følge af dårlig byggepladsbelysning. For eksempel alvorlige arbejdsulykker eller fejludført arbejde, som senere kræver kostbar udbedring,” siger Lars Korsager.

Alsidige og effektive arbejdslamper

Lemvigh-Müller forhandler et bredt program af alsidige, effektive og robuste arbejdslamper. Til det store lysbehov har vi lamper til strømtilslutning og med indbyggede stikkontakter, så du kan tilslutte dit værktøj eller kæde flere lamper sammen. 

Til det mindre behov kan du vælge opladelige modeller, så du er ikke er afhængig af stikkontakter. Skal du bare bruge lidt hjælpelys til en akut opgave, er en håndlampe med krog og magnet til ophængning rar at have i værktøjskassen.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;