Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Unik belysning til kontor- og uddannelsesmiljøer

Molior fra SG Armaturen giver mulighed for at designe utraditionelle løsninger med høj komfort og energieffektivitet til professionelt brug.

Molior bryder det traditionelle billede af et LED-panel for på den måde at gøre lyset til en mere integreret del af interiøret. Mange ønsker nemlig efterhånden et andet look end den konventionelle firkantede lysende flade, og det er præcist her, hvor Molior åbner for muligheder.

Sæt lyset i system

Udover at kunne fungere som alternativ til de helt vanlige 60 x 60 LED-paneler, er Molior også et system, hvor der kan laves spændende lys ved at sætte det sammen i system. Det kan eksempelvis give en flot effekt i konferencelokalet eller i fælles- og receptionsområder.

Unikt design med komfort

Molior System omfatter forskellige optiske kombinationer, som gør det muligt at designe unikke loftinstallationer med den perfekte lyskomfort.

En optimal kontor- og arbejdspladsbelysning er investering i et attraktiv arbejdsmiljø, der tiltrækker og fastholder medarbejdere til at yde bedst muligt.

Energivenligt

Molior 2 line og 4 corner leverer begge samme mængde lys som et typisk LED-panel. Samtidig leverer de flot lysteknik med meget lav blænding og høj energieffektivitet.

Molior findes både til synlige T-skinner og skjulte skinnesystemer.

Fordele:

  • Armaturet har integreret LED med lang levetid
  • Lav blænding UGR mindre end 19
  • Høj effektivitet med op til 136 lumen/watt
  • Optik i plastopal og armatur i pulverlakeret aluminium
  • Enkelt montering med løs driver og hurtig kobling imellem panel og driver

Molior fås netop nu til en skarp pris hos Lemvigh-Müller 

se det i brochuren her

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

 

;