Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nye PTFIX varianter og udvidelse af FIX format

Phoenix introducerer et nyt smart fordelerbloksystem og FIX format til fine sikrings-LED og kassette sikrings-LED .

Moderne rækkeklemmesystemer leverer høj performance og fås i mange varianter. Men installation og konfiguration er meget arbejds- og tidskrævende. Med introduktionen af fordelerbloksystemet PTFIX fra Phoenix Contact er det arbejde blevet nemmere.

Nye PTFIX varianter og udvidelse af FIX format
Et omfattende program af små, fleksible og kombinerbare fordelerblokke med et stort udvalg af forskellige funktioner.

 

PTFIX med Push-in tilslutning

PTFIX fordelerblokke med Push-in tilslutning skaber nye muligheder for universel fortrådning. Ved målrettet at reducere omfanget af funktioner til et minimum og dermed lave meget små, brugervenlige løsninger er det muligt at tilpasse basisblokke med forskellige adaptere. Så kan de monteres vertikalt eller horisontalt på alle standard TH 35 og TH 15 DIN-skinner i overensstemmelse med IEC (DIN EN) 60715.

Det er også muligt at få flange adaptere, som kan anvendes til at skrue PTFIX produkterne fast på overfladen. Der findes også løsninger til at montere med klæb lige som du kan bestille for-monterede produkter med montageadapter. Så er det blot et spørgsmål om at pakke ud, installere og fortråde dem.

Nye PTFIX varianter og udvidelse af FIX format

 

PTFIX grunddel med åben skillezone

Phoenix Contact tilbyder en PTFIX grunddel med åben skillezone til isætning af dit foretrukne tilbehørsstik eller tilslutning som P-CO komponentstik, P-DI isolationsstik, P-FIX gennemføringsstik og P-FU sikringsstik. De mange muligheder kan frit kombineres.

Standard funktionsstik fra CLIPLINE complete programmets tilbehør passer til TG skillevarianten.

 

Skillefunktion i miniatureformat

Knivskilleklemmer er særlig egnet til applikationer inden for maskinbygning, produktion af controllere og procesteknologi. Der er også PTFIX blokke med skilleknive, som fås i to varianter. Antallet af tilgængelige tilslutninger og tilslutningens tværsnit er det samme som grunddelen, men begge varianter har præinstallerede skilleknive i skillezonen. De to er forskellige, hvad angår måden, knivene betjenes: MT varianten har en skillekniv, som skal åbnes med en skruetrækker, og den er dermed godt beskyttet mod utilsigtet aktivering. Mange brugere installerer imidlertid komponenterne i beskyttede områder, f.eks. i låste styretavler eller fordelerbokse, og de foretrækker derfor muligheden for at kunne åbne skillekniven uden værktøj. Det er præcis det, som PTFIX blokke med MTL skilleknive tilbyder. Skillekniven forbindes til et plasthåndtag, som ganske enkelt presses ned med fingeren for at åbne tilslutningen.

 

  

FIX format til fine sikrings-LED og kassette sikrings-LED

For at gøre programmet mere komplet tilbyder Phoenix Contact nu en sikringsholder til fine sikrings-LED og kassette sikrings-LED i formatet 5 x 20 mm. I fordeler- og skillevarianterne af samme størrelse gør dette det muligt at beskytte seks strømstier individuelt på samme tid via en linjekontakt. Med rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete fås der, udover disse sikringsholdere, varianter med LED-display til udløste sikrings-LED’er til 24, 60 og 250 volt.

Nye PTFIX varianter og udvidelse af FIX format

Den nye PTFIX sikringsholder tilbyder de mest kompakte dimensioner med seks individuelt beskyttede grene med et nominelt tværsnit på 4 mm2 og valgfrit LED display.

Find PTFIX fra Phoenix Contact her

;