Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Smarte og energieffektive hjem med Wiser™ smart home system fra Schneider Electric

Med en bred vifte af produkter og automatiserede løsninger er Wiser med til at gøre hjemmet mere komfortabelt, trygt og energieffektivt.

Wiser smart home system passer ind i eksisterende LK FUGA-installationer, og er både nemt at installere og anvende. Systemet kan løbende udvides og skræddersyes efter individuelle behov og ønsker.

Spar på energien

Ved hjælp af smarte kontakter, termostater og automatiseringer kan Wiser hjælpe til med at sænke dine kunders energiforbrug i hjemmet og dermed nedsætte CO2-aftrykket. Og det er ikke småpenge, vi snakker om. Dine kunder kan spare op til 15 % på strømforbruget og helt op til 25 % på varmeforbruget.

Overvågning i realtid

Med det nyeste skud på Wiser-stammen – Resi 9 PowerTags til Wiser – er der nu endnu flere muligheder for kunden til at optimere på forbruget. Powertags monteres i eltavlen på fejlstrømsafbryderen eller de grupper, dine kunder gerne vil måle på. Dermed er det muligt at overvåge boligens energiforbrug i realtid via Wiser-appen.

Hermed kan dine kunder løbende holde øje med antal kWh og forbrug i kroner og ører og få en notifikation ved pludselige udsving eller strømsvigt på hovedforsyningen. Det er også muligt at se historik på timer/dage/måneder/år.


Find produkter fra Wiser her


;