Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Spar plads i el-tavlen med Resi9-tavlekomponenter

Schneider Electric udvider Resi9-serien med nye produkter, der sparer plads i el-tavlen, letter arbejdet for dig som installatør – og giver designmæssige fordele for dine kunder.

Stadigt flere boligejere investerer i varmepumper og solceller, og flere bilejere skifter til elbiler, som kræver ladestandere ved hjemmet. Det stiller højere krav til boligens el-tavle, hvad angår plads og optimal beskyttelse af de forskellige installationer. Med Schneider Electrics nye Resi9-tavlekomponenter kan du undgå at installere en ekstra el-tavle hos dine kunder. Den nye serie gør det nemlig muligt at spare plads i el-tavlen og organisere enkelte komponenter mere fleksibelt.

Nye komponenter – nye muligheder

Den nye serie har navnet Resi9 XP og erstatter Resi9 XB-serien. Den består af ca. 20 nye komponenter. En af de vigtigste ændringer er, at automatsikringernes bredde er blevet halveret fra 36 til 18 mm, hvilket giver en markant pladsbesparelse i tavlen. Derudover giver seriens nye sløjfeskinne mulighed for at montere automatskringer og fejlstrømsafbrydere på samme række i den orden, der passer bedst. Det gør monteringen mere effektiv, så du som installatør sparer kostbar arbejdstid.

Mere energieffektive komponenter

Schneider Electric arbejder målrettet mod at mindske miljø- og klimabelastningen. Og det har selvfølgelig også været et fokus for Resi9 XP-serien. At flere tavlekomponenter er blevet mindre, har den sidegevinst, at det kræver færre materialer i fremstillingen og mindre emballage. Derudover er den nye serie også fuldt kompatibelt med Schneider Electrics smart home-system, Wiser, som gør el-installationen intelligent – og dermed boligen mere energieffektiv. De nye Resi9 PowerTags kan sættes på udvalgte grupper i el-tavlen, og via Wiser-app’en kan kunden nemt overvåge og styre energiforbruget på de enkelte enheder. Det betyder, at de kan sænke forbruget – til glæde for både klimaet og pengepungen.

På Schneider Electrics hjemmeside kan du finde en komplet miljødokumentation for hvert produkt - bl.a. produktets miljøprofil (PEP) og livscyklusanalyse (LCA).

 

Find Resi9-komponenter her 

;