Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Intelligente smarthome-systemer fra Shelly

Shelly er et omfattende system til smarthome og smart-building, der byder på effektiv styring og automatisering af lys, varme, mørklægning, porte, pumper og energiovervågning, blandt mange andre funktioner.

Shelly kræver kun WiFi for at fungere og skiller sig ud med attraktive priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Installationen af Shelly-enheder er let, og de kan monteres bag de fleste indmurings- og forfradåser samt loftdåser.

Nem energimåling

En betydelig fordel ved Shelly er den indbyggede energimåler, der findes i næsten alle indbygningsrelæer, lysdæmpere og tavlemoduler. Disse enheder kan grupperes i kategorier som belysning, varme, husholdningsapparater, underholdning m.fl., hvilket bidrager til et detaljeret overblik over energiforbruget. Med den gratis Shelly Control-app eller via webinterface får du fuld adgang til live og historisk forbrugsdata.

Med Shelly Pro 3EM kan du måle dit samlede energiforbrug og produktion. Afhængigt af varianten kan denne enhed måle op til 3x120A eller 3x400A. Shelly Pro 3EM måler også spænding, strøm, power faktor og tilsyneladende effekt, og den kan installeres enten til at måle den samlede installation eller individuelt foran solcelleomformer og forbrugsgrupper.

Smart integration og masser af automatiseringer

Shelly tillader desuden automatisering baseret på forbrugsmålinger, hvilket gør det muligt at udnytte overproduktion. Når der bliver produceret mere strøm, end der bliver brugt, kan man for eksempel starte husholdningsapparater, tænde vandvarmeren eller overføre overskudsenergien til et husbatteri.

Shelly-enhederne interagerer perfekt på dit lokale netværk, ligesom de kan kommunikere på tværs af forskellige netværk, hvis Cloud er aktiveret. Shelly Pro 3EM kan for eksempel aktivere et Shelly Pro 1-relæ, når der er overproduktion.

Shelly-appen giver mulighed for at tilføje op til fem forskellige elpriser i forskellige tidsrum, hvilket kan hjælpe med at forstå de forventede omkostninger for de forskellige forbrugskategorier og enheder.

Se produkterne her – eller kontakt os for at få mere at vide.

 

Find Intelligente smarthome-systemer fra Shelly her 

;