Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

SIRIUS overvågning

Dagligdagen byder på opgaver og udfordringer, som kan få økonomiske konsekvenser, hvis de ikke håndteres. Med SIRIUS kontrol- og overvågningsrelæer har Siemens gjort det nemt at opbygge stand-alone løsninger, som kan afhjælpe det.

Siemens SIRIUS overvågningsrelæer er nemme at bruge, uanset om du vælger en timerløsning, overvågningsrelæer, strømrelæer eller signalkonverter.

En komplet og omfattende portefølje

Siemens tilbyder løsninger der både dækker dine elektriske og mekaniske behov og giver samtidig muligheden for temperaturovervågning. Og i en verden, hvor vi kommer til at se mere DC kan, kan du også vælge overvågninger af DC-installationer.
De kompakte løsninger, vil være med til at gøre din installation nemmer og din kundes tilfredshed større.

Konstant overvågning

Siemens SIRIUS overvågningsrelæer til elektriske og mekaniske applikationer muliggør konstant overvågning af alle vigtige parameter, og giver dermed information om et anlægs funktionsevne. Både pludselige forstyrrelser og gradvise ændringer, som kan indikere behov for vedligeholdelse, opdages. Takket være deres relæudgange tillader overvågningsrelæerne direkte frakobling af de berørte systemkomponenter og alarmering ved fx udløsning af et advarselslys. Med den justerbare forsinkelsestider kan overvågningsrelæerne reagere meget fleksibelt på korte fejl som fx spændingsfald eller belastningsændringer. Dermed undgås unødvendige alarmer og afbrydelser, samtidig med at anlæggets tilgængelighed forbedres.

SIRIUS 3UG4 overvågningsrelæerne overvåger de forskellige elektriske parametre og giver pålidelig beskyttelse mod skader i anlægget. De har ikke kun frit parameterings grænseværdier og justeringsmuligheder, men giver også diagnostik og er i stand til at korrigere en forkert fasesekvens. Adskillige versioner er også tilgængelige med IO-Link interface til tilslutning til controlleren.

SIRIUS 3UG4 overvågningsrelæerne overvåger også mekaniske variabler. Niveauovervågningsrelæerne sikrer pålidelige 1- eller 2-punktsstyringer og alarmmeddelelser i tilfælde af overløb eller tørløb. Hastighedsovervågningsrelæerne kontrollerer, om den nominelle hastighed for motorer, aksler eller drevne hjul overskrides eller ikke nås. Desuden er relæerne egnede til alle funktioner, der kræver overvågning af et kontinuerligt pulssignal. 

Du får disse funktioner i forskellige kombinationer:

  • Under- og/eller overskridelse af væskeniveauer
  • Fasesekvens
  • Fasefejl, nullederfejl
  • Faseasymmetri
  • Under- og/eller overskridelse af grænseværdier for spænding
  • Under- og/eller overskridelse af grænseværdier for strøm
  • Under- og/eller overskridelse af grænseværdier for effektfaktor
  • Overvågning af den aktive strøm eller den tilsyneladende strøm
  • Overvågning af fejlstrøm
  • Overvågning af isolationsmodstanden
  • Under- og/eller overskridelse af grænseværdier for hastighed

Læs mere om Siemens moniteringsrelæer her >>

Læs Monitoring and control devices SIRIUS 3UG4 / 3RR2 monitoring relay manual her

Find Monitor fra Siemens her

Læs mere om Siemens her

;