Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny og forstærket softstarter fra Schneider Electric

Schneider Electric lancerer en opgraderet softstarter, ATS480, som erstatter den anerkendte ATS48-model.

Denne nye model tilbyder både højere ydelse og flere fordele, samtidig med at den bevarer sin forgængers kompakte størrelse.

Til mange formål

ATS480 er et ideelt valg for maskin- og tavlebyggere samt andre fagfolk, der søger en robust og højtydende softstarter til industrielle applikationer. Denne enhed er også yderst velegnet til marineapplikationer, procesanlæg og infrastrukturanvendelser - selv under tunge belastningsforhold.

Denne nye softstarter bringer en række forbedringer i form af nyt design og udvidet funktionalitet, hvilket gør den brugervenlig fra designfasen til implementering og drift. Desuden er ATS480 fuldt kompatibel med ATS48, hvilket betyder, at den nemt kan integreres i eksisterende applikationer og kan benytte samme tilbehør.

Det er blevet nemmere at vælge

En betydelig fordel ved ATS480 er, at den har reduceret antallet af varianter, da den håndterer spænding fra 208-690V. Dette gør det lettere for brugeren at vælge den passende softstarter.

Schneider Electric tilbyder også et unikt online værktøj til at vælge og konfigurere motorstyring, hvilket sparer fagfolk for værdifuld tid og sikrer den optimale løsning hver gang.

Masser af nye funktioner

ATS480 har en række bemærkelsesværdige funktioner. Den tilbyder en bred vifte af kommunikationsmuligheder for lettere integration, høj sikkerhedsstandard, flere displaymuligheder og et robust design, der også kan håndtere hårde miljøer. Den har også de nødvendige marinecertifikater, hvilket forbedrer driftssikkerheden.

Endelig er ATS480 skabt til fremtidens digitale applikationer, såsom EcoStruxure Plant Builder, Motor Management Design, Control Expert og AVEVA Plant SCADA.

ATS480 softstarteren fra Schneider Electric er nu tilgængelig til levering allerede nu.

 

Find Altivar softstarter her

;