Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Brynje 306: En no bullshit sikkerhedssko

Komfort, slidstyrke og sikkerhed kendetegner BRYNJE 306 fra Sika Footwear, der er en sikker vinder til fødderne – og på tilbud hos Lemvigh-Müller i september.

En god sikkerhedssko skal ikke bare beskytte mod skader. Den skal også holde fødderne sunde og kroppen godt gående hele dagen i byggeri, industri og håndværk. Det gør Brynje 306 sikkerhedsskoen.

Kun 595 gram og super komfortabel

Brynje 306 sidder godt på foden og er trods sin lave vægt både sikker og slidstærk. Den fleksible og stødabsorberende ydersål giver stor bevægelsesfrihed og godt fodfæste på forskellige underlag. Der er god plads til tæerne i skoen, og den bløde og åndbare indlægssål gør skoen behagelig at have på, samtidig med at belastningen på led, fødder, ben og ryg mindskes. Det originale BOA® Fit System giver jævn støtte og præcis pasform hele dagen – fra det øjeblik, du stikker foden i skoen.

Bygget til arbejde. Hver dag!

Når en sko har sin gang på byggepladsen, i værkstedet eller industrien, skal den kunne holde til at blive brugt. Det kan Brynje 306 takket være et stærkt materialevalg. Den vandafvisende og åndbare microfiber-overflade har kun få syninger. Sammen med skoens ProNose gør det skoen holdbar og let at gøre ren. BOA® Fit Systemets drejeknapper og snørebånd er så stærke, at der er livstidsgaranti på dem, så længe de sidder i skoen.

Et godt valg for både dig og miljøet

Brynje 306 kommer hele vejen rundt i sin sikring af foden. Et let, rummeligt og stærkt composite tåværn passer sammen med det fleksible fiber-sømværn på fod og tæer. Mens det ekstra skridhæmmende PU/gummi på den SRC-godkendte ydersål minimerer risikoen for ulykker. Sikkerhedsskoen er ESD-godkendt og minimerer statisk elektricitet – og så er den PVC-fri, holdbar og pakket ind i miljøcertificeret emballage. Et godt valg for både dig og miljøet.

Tilbud på Brynje 306 hele september 


Vil du vide mere?

Klik på produkterne for at få mere information.

;