Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Airtox: Få en sikker og komfortabel vintersæson

En stor del af det at være professionel er at passe ordentligt på sikkerheden og det begynder allerede med at vælge det rette fodtøj.

Netop nu kan du få vandafvisende letvægts sikkerhedsstøvler fra Airtox, som er perfekt tilpasset sæsonens krav.

GL66 blev lanceret i september 2023. Her får du en højteknologisk letvægts-sikkerhedsstøvle med bred pasform, grov sålprofil i transparent TPU, det revolutionerende Whitelayer® sømværn og en specialfremstillet ergonomisk tåkappe i aluminium. Overdelen af støvlen er udført i Nanotech mikrofiber og sammen med Airtox AIR-system sålerne sikre dette at du får en støvle der både er let, vandafvisende og yder optimal komfort og sikkerhed.

Er du ude efter en sikkerhedsstøvle der tilbyder det samme niveau af kvaliteter som GL66, men har et mere brugervenligt design, så vil GLC modellen med sin slip-on egenskab være noget for dig.

Du kan med fordel også vælge GL6 eller TX66 sikkerhedsstøvlen. GL6 er endnu en revolutionerende letvægts sikkerhedsstøvle fra Airtox, som kan bruges overalt. Igen er Whitelayer® sømværn, Airtox AIR-system og Nanotech mikrofiber overdel nøgleelementer i det højteknologiske design. TX66 har en lidt smallere pasform, et smart design og flexible sneakers-lignende kvaliteter. TX66 består af et stilfuldt mix af højteknologisk innovation og er lige så praktisk som den er æstetisk tiltalende.

Søger du et alternativ til Airtox sikkerhedsstøvlerne vil HKSDK B9 med sine bløde, AIR-såler, aluminium tåkappe, Tech-Fiber sømværn og slidstærke nubuck læder være en robust og pålidelighed støvle.

Med sit innovative design og moderne teknologier giver Airtox dig muligheden for at øge komforten i dagligdagen uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Køb sikkerhedsstøvlerne her

Læs mere om Airtox her

;