Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Kvalitet og økonomi går hånd i hånd med PRObas

En stabil DC forsyningsspænding er hjørnestenen i mange automatiseringsprocesser. Og med et boomende behov inden for mekanisk ingeniørarbejde stiger kravene til industrien også. Løsningen kan meget vel være PRObas fra Weidmüller.

Forener ydeevne, design og pris

PRObas er den nyeste tilføjelse til PRO-serien, der allerede indeholder PROeco, PROmax og PROtop. Med sin fremragende ydeevne, kompakte design og konkurrencedygtige prissætning står PRObas frem som en frontløber i switch-mode strømforsyning.

Med 12 forskellige varianter, der spænder fra 5 til 48 V DC udgangsspænding og en bred indgangsspænding, tilbyder PRObas stor alsidighed. Dette kombineret med kompatibilitet med elektroniske sikringer, DC UPS og diodemoduler gør det til et oplagt valg for dem, der ønsker at opbygge strømstyringssystemer.

Derfor skal du vælge PRObas

  • Du får en pålidelig strømforsyning uden at skulle gå på kompromis med økonomien
  • Den er pålidelig selv ved -40°C, hvilket gør den ideel for udendørs applikationer
  • Takket være dens alsidighed og internationale godkendelser er den egnet til en bred vifte af applikationer

Med en MTBF-værdi på over en million timer, kan PRObas fungere under varierende forhold, fra -25 °C til +70 °C. Den er designet til både at være pladsbesparende og energieffektiv med op til 95 % effektivitet. Og så er PRObas er let monteret enten via DIN-skinne eller direkte skruet på kabinettet.

Sammenfattende repræsenterer PRObas-serien af switch-mode strømforsyninger en balance mellem omkostning, kvalitet og alsidighed. Det er et klart valg for dem, der ønsker det bedste fra begge verdener.

 

Køb produkter her

;